مصرف غذاها با طعمهای مختلف شیرین شور
ترش و تند و همچنین سرد و گرم در طول شبانه روز بسیار مرسوم است حال بعضی از افراد
با مواجهه با این غذاها عکس العملهای متفاوت و بعضاً دردناک از خود نشان میدهند
که اصطلاحاً گفته میشود که دارای دندانها
(یاحتی لثههای) حساس میباشند باتوجه به افزایش مصرف این مواد در طول زمان بر
تعداد افراد دارای دندانهای حساس نیز افزوده گردیده است.
استفاده از خمیردندانی که بطور موثر و
مداوم این اثرات را کاهش دهد بسیار حائز اهمیت میباشد. بطوریکه یک خمیر دندان
بتواند علاوه برخواص پیشگیری از پوسیدگی، خواص ضد باکتریایی، ضد پلاک رسوب و جرم و
بو و طعم مطبوع بتواند ایجاد درد و حساسیت دندانی را دراین افراد کاهش دهد.
- تاثیر
مستقیم روی ناحیه حساس —
- اثر
مداوم وطولانی مدت تسکین درد
- -پیشگیری
از پوسیدگی دندان –
- اثر
ضد باکتریایی قوی و موثر و رفع پلاکها و رسوبات دندانی
- احساس
تمیزی طولانی دهان و دندان
- احساس
بوی خوش دهان و تنفس
ماده مور در رفع حساسیت و تسکین درد
ناشی از حساسیت دو ترکیب سیترات پتاسیم، نیترات پتاسیم، کلراید استرانیوم و سیترات
سدیم می باشند. که در ترکیبات خمیردندان سنستیو سیلکا سیترات پتاسیم استفاده شده
است که مورد تایید ADA و BDH می باشد.
این
ماده مایع درون میکروتوبولها را دپولاریزه می کند. یعنی این مایع را به صورت غیر
قطبی در می آورد بدین معنی که بار الکتریکی مایع منفی یا مثبت می شود که در این
حالت انتقال درد قطع گردیده و بیمار احساس تسکین و راحتی می نماید. البته این
درمان موقتی است وپس از ۱۲ ساعت اثر آن از بین می رود جهت اخذ نتیجه مناسب
،بهتراست به مدت یک هفته روزی ۲ بار استفاده شود. اما اگر فقط قسمتی از یک دندان
حساس شده باشد می توان مقدار بسیار کمی ازخمیردندان را برروی دندان قرارداد و تا
یک ساعت چیزی میل نشود. در مواردی که دچار furcation شده اند با توصیه
دندانپزشک می توان بعنوان خمیردندان روزانه مورد مصرف قرار گیرد.
- Aqua11
- Sorbitol12
- Hydrated silica27
- Glycerin17
- Propylene Glycol16
- Potassium citrate35
- Sodium C14-16 olefin Sulfonate23
- Cellulose Gum15
- Aroma8
- Allantoin36
- Sodium fluoride (1450 PPm)30
- Sodium saccharin13
- Zinc chloride37
- Limonene9